BIER GOED AL GOED

Brouwerij Vissenaken wil Vissenaken en bij uitbreiding Tienen op de wereldkaart plaatsen. Als ethisch bedrijf is de zorg voor mens en milieu uiterst belangrijk. Er wordt bijgevolg naar gestreefd om te voldoen aan al de geldende wetten en regels. Groei en winst zijn daarbij ondergeschikt. Het welzijn primeert. Kennis en expertise worden daarom ter beschikking gesteld ter bevordering van de Belgische biercultuur. Want wat is er erger dan een café zonder bier? Juist, een dorp zonder brouwerij!

Benieuwd naar de smaken van Brouwerij Vissenaken?

Welkom in de Brouwerij Vissenaken

keyboard_arrow_left
keyboard_arrow_right

NIEUW: levering aan huis mogelijk

Leveringen binnen een cirkel met een straal van 15 km rond de brouwerij zijn mogelijk. Voor bestellingen tot €45 betaal je 10 euro. Voor bestellingen tussen €45 en €90 betaal je 5 euro. Bestellingen boven de €90 worden gratis geleverd. Voor leveringen met een vogelvluchtafstand van de brouwerij tussen 15 en 30 km, komt er telkens 5 euro bij. Vanaf bestellingen vanaf €135 wordt in dat gebied gratis geleverd. Indien de levering dringend is neem telefonisch contact op en er kan dan normaal gezien binnen drie uur geleverd worden.

20 maart 2023

Lees meer keyboard_arrow_right

Brouwerij Vissenaken aanvaardt ook T-bonnen.

Heb jij een T-bon of heb je als vereniging een T-bon gekregen? Wij aanvaarden deze met veel plezier. Voor de verenigingen doen we zelfs een extra promo van 5% bijkomende koopwaarde. Wacht niet te lang want de bonnen zijn beperkt geldig.

18 december 2022

Lees meer keyboard_arrow_right

Vissenaaks bier op vat!

Een 220 liter bourbonvat GOUDEN CAROLUS SINGLE MALT© van Het Anker op de kop getikt en een mooi plaatsje gegeven in de brouwerij. Dat vullen we meteen met Vissenaaks bier! Klaar tegen het “Barrel Boutique Festival”. Very very limited edition

25 april 2022

Lees meer keyboard_arrow_right

Nieuwe brouwsels - alle bieren opnieuw beschikbaar!

Vers van de pers of liever recht uit de ketels: alle bieren zijn opnieuw beschikbaar. Keuze tussen 75 cl flessen die erg mooi zijn als cadeau of om gezellig met z'n tweetjes leeg te drinken of een stevige 33 cl om zelf van te genieten.

24 februari 2022

Lees meer keyboard_arrow_right

Nieuwe geschenkverpakking

Net op tijd voor de feestdagen, presenteren wij een nieuwe geschenkverpakking. Koop deze handige, herbruikbare manden en geef niet alleen de inhoud maar ook de verpakking cadeau. Daarnaast blijven ook de zakjes, de kisten en de bierplank beschikbaar.

5 december 2021

Lees meer keyboard_arrow_right

{{ quote_text }}

star
star

{{ name }}

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x