BROUWERIJBEZOEK

Een brouwerijbezoek is enkel mogelijk op afspraak.

 

De brouwer vertelt hoe de roeping om bier te brouwen ontstond, welke perikelen hij tegenkwam tijdens de oprichting van zijn kleinschalige bedoening en over zijn heel specifieke economische kijk op de zaak. Natuurlijk krijg je een gedetailleerde uitleg van het artisanale brouwproces. Al je zintuigen worden ingeschakeld: je kan zien, ruiken, voelen, horen en proeven in de brouwerij zelf. Schroten, storten, maischen, spoelen, koelen, lageren, hoge gisting, zwaar bier, enzymen, koolzuur, hop, ... Het hele gamma brouwerslatijn komt aan bod!

Gezien de kleinschaligheid van de brouwerij kunnen slechts 10, maximum 12 personen gelijktijdig ontvangen worden. Het bezoek duurt 2 uur, inclusief de degustatie van enkele bieren.

Inclusief het proeven vragen we 6 euro per persoon na het bezoek cash (of met de Bancontact-app op je smartphone of tablet) te betalen / let op: indien er minder dan 7 personen aanwezig zijn dient er toch voor 7 personen betaald te worden / deze regeling is er om enigszins uit de kosten te komen van een brouwerijbezoek met proeverij / een brouwerijbezoek met proeverij kost dus (minimum) 42 euro en vanaf de achtste persoon komt er 6 euro/persoon bij.

Voor niet-alcohol drinkende mensen is er appelsap van appelen uit onze tuin voorzien.

Kinderen mogen in onze tuin spelen maar blijven onder toezicht en verantwoordelijkheid van de ouders.

Er is parkeergelegenheid voor fietsen en voor enkele wagens op de oprit voor de brouwerij en voor de rest op de parking naast de kerk op minder dan 1 minuutje stappen.

Reserveer tijdig.

  • {{ message }}
  • {{ bookable_message }}
  • {{ event_message }}

Metselstraat 74 - 3300 Vissenaken
brouwerij.vissenaken@skynet.be
T 016 82 13 77

Sitemap

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x